Print this page

Obavijest o šteti i prekidu glavnog cjevovoda na lokalitetu Jarčići – Saški

14 Velj 2023
1421 times

Iz JKP d.o.o. Vareš stiže nam obavijest koju prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo vas da je dana 13.02.2023. godine od strane JP ŠPD ZDK d.o.o. Zavidovići – PJ Šumarija Vareš, kod izvođenja radova na izradi trase traktorske vlake na lokalitetu Jarčića – Saški, pričinjena veća materijalna šteta gdje je prekinut glavni primarni cjevovod fi 125, što je uzrokovalo prekid u snabdijevanju vodom za gradsko područje Vareša i Vareš Majdana.

Nakon sagledavanja svih izravnih i neizravnih troškova, koji su nastali zbog prekidanja cjevovoda i poremećaja u snabdijevanju vodom, procjenjuje se da je pričinjena materijalna šteta cca 19.000 KM.

Predstavnik PJ Šumarija Vareš Nedžad Mušanović je dana 13.02.2023. godine u 18 sati i 15 minuta obavijestio predstavnika JKP d.o.o. Vareš Marija Mirčiča da je na spomenutom lokalitetu došlo do oštećenja i prekida primarnog cjevovoda vodovoda Jarčići – Saški.

JKP d.o.o. Vareš nije obaviješteno o bilo kakvog izvođenju radova na gore navedenom lokalitetu iako se radi o prvoj zaštitnoj zoni vodovoda Jarčići – Saški, navodi se na kraju obavijesti koju potpisuje direktor JKP d.o.o Vareš Zafer Kamenjaš.

Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela