Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Američki turisti posjetili Vareš

14 Tra 2016
7267 times

Iako mnogi koji danas žive u Varešu, ali i oni

koji su nekad živjeli u ovom gradiću misle da je ovo grad koji više nema što ponuditi i koji je posve besperspektivan, a jedina želja svima je odlazak negdje drugdje, ipak nije sve tako crno. Ponekad i ne znamo cijeniti ono što imamo i prezentirati sve potencijale i bogatstva kojima Vareš raspolaže. Pravi pionir u tome je Dalibor Jozić, voditelj vareškog Turist info ureda, mladi čovjek koji je nerijetko suočen i pravom borbom s vjetrenjačama. No, unatoč svemu tome, trudi se i radi svoj posao kako najbolje zna i umije. U utorak 19. travnja 2011. godine bio je domaćin i vodič grupi američkih turista koji su svoju stresnu svakodnevnicu i poslove kojima se bave   
( neslužbeno doznajemo da je riječ o informatičkoj industriji), na kratko zamijenili aktivnim odmorom i na preporuku prijatelja koji imaju vareške korijene došli posjetiti naš gradić. Mi smo ih susreli u izložbenom prostoru udruge Izvorno vareško, kako s oduševljenjem razgledaju suvenire, kratko smo porazgovarali s njima, a za kraj napravili i fotografiju za sjećanje na njihov posjet.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3376

Jučer 8232

Ovaj Tjedan 3376

Ovaj Mjesec 40357

Ukupno 14048311

Currently are 164 guests and no members online