Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Humanitarna akcija omladine Crvenog križa Vareš za bebu Merjem – uspješna

20 Ožu 2023
859 times

Na platou pijace u Varešu  omladina i volonteri Crvenog križa Vareš organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za nastavak liječenja bebe Merjem Neretljak

u subotu, 18.03.2023. godine.
Merjem Neretljak je četveromjesečna beba koja ima Spina Bifidu ili rascjep kičmenog stuba i koja je krajem mjeseca veljače operirana u Turskoj.

Vrijedni vareški volonteri su prodavali kolače i nakit, te postavili kutiju za dobrovoljne novčane priloge naših sugrađana. Odziv je bio odličan, vareška humanost ni ovog puta nije izostala. U akciji je za malenu Merjem u subotu prikupljeno ukupno 1.525,60 KM.

Veliko hvala: Irmeli Suljić, Lari Brđanović, Nadži Ibrišimović, Udruženju žena za ruralni razvoj Zvijezda i Forumu žena Strica-Zaruđe na donacijama nakita i kolača. Hvala JKP Vareš za osiguranje mjestu i stola na pijaci, Hrvatskom radiju Bobovac koji nas je ugostio u emisiji i najavio akciju. Veliko hvala omladini na trudu i njihovim roditeljima, predsjednici Crvenog križa Vareš Enisi Musa Cernica i tajnici Fatimi Čerenić na podršci i savjetima bez kojih ne bi uspjeli.

Hvala našim građanima što su se uključili, podržali akciju svojim prilozima, poručuju volonteri Crvenog križa Vareš i poručuju - svi za jednog, jedan za sve!

akcija-za-Merjem-9
akcija-za-Merjem-8
akcija-za-Merjem-7
akcija-za-Merjem-6
akcija-za-Merjem-5
akcija-za-Merjem-4
akcija-za-Merjem-3
akcija-za-Merjem-2

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8699

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 29992

Ovaj Mjesec 196647

Ukupno 13763799

Currently are 156 guests and no members online