Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo - INFO dan Crvenog križa Vareš s preventivnim pregledima za starije građane

14 Ožu 2024
359 times

Crveni križ Vareš u suradnji sa Crvenim križem Federacije  Bosne i Hercegovine realizira projekt prekogranične suradnje u oblasti zdravlja i starenja pod nazivom HEAL. Volonteri Crvenog križa Vareš su

završili edukacije kako bi mogli sudjelovati u projektnim aktivnostima.

U projektu sudjeluju putem implementacije projektnih aktivnosti na promociji i unapređenju zdravlja, lokalne zajednice, brige o zdravlju starijih osoba, promotivnim aktivnostima i akcijama mjerenja krvnog tlaka, razine glukoze u krvi, provjera kolesterola i zasićenje kisikom.

Sa zadovoljstvom najavljujemo  organiziranje INFO dana  s preventivnim pregledima za starije građane naše općine.

Dana, 19.03. (utorak ) 2024.godine  ispred KLUBA PENZIONERA u Varešu organizirat ćemo INFO dan. Vrijeme realizacije  aktivnosti od 10 do 14 sati.

Sastavni dio INFO dana je svakako medicinska provjera – šećera, tlak, puls, kisik u krvi, kolesterol, razgovor sa korisnicima itd.

Stariji građani koji prisustvuju INFO danu  sa preventivnim pregledima dobit će informacije o najčešćim zdravstvenim problemima među starijom populacijom  (koji obuhvaćaju fizičko i mentalno zdravlje) kao što su kardiovaskularni problemi, dijabetes, demencija, depresija itd. Prva pomoć kod kuće kako da ostanete zdravi fizičkim vježbanjem i pravilnom ishranom.

Pozivamo naše građane da nas posjete u INFO danu, poručuju u pozivu iz Crvenog križa Vareš koji potpisuje predsjednica Enisa Musa.





Last modified on Četvrtak, 14 Ožujak 2024 07:47
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7175

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 43186

Ovaj Mjesec 203249

Ukupno 13987693

Currently are 126 guests and no members online