Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nagrađeni vareški osnovci otputovali u Frankfurt

14 Tra 2016
4704 times

Ispraćeni kišom i željama za sretan put

od stane svojih roditelja, školskih kolega i nastavnika jutros (01. lipnja 2010. godine) 20 vareških osnovaca u pratnji nastavnika tjelesnog odgoja Samira Čole, Smira Hasagića i Kenana Ahmedovića otputovali su na nagradno putovanje u Frankfurt. Podsjećamo, učenici OŠ Vareš Josip Andrić, Denis Čerenić, Ivan Matičević i Adin Parić na natječaju firme Fonic Misimović osvojili su prvo mjesto za najbolju video snimku talentiranih mladih nogometaša. Na putovanje su pošli: Samir Begović, Dženan Osmanović, Denis Čerenić, Adin Parić, Adin Mušanović, Adin Operta, Amar Beganović, Admir Bešić, Faruk Brkić, Eldar Tirić, Josip Andrić, Slađan Andrić, Ivan Babić, Vedran Filipović, Kristijan Jelić, Ivan Matičević, Josip Šimić, Benjamin Hinger, Ivan Marošević i Amir Gondžo. U njihovoj pratnji su i direktor Osnovne škole Vareš Muris Parić i prof. njemačkog jezika Igor Hinger kao službeni prevoditelj. Smještaj na bazi pansiona naši sugrađani će imati u Haus der Jugend u Frankfurtu am Main.
Prvi dan boravka u Frankfurtu (02.lipnja) bit će rezerviran za susret s novinarima i druženje, a drugi dan (03. lipnja) za obilazak grada i upoznavanje bh. reprezentativca Zvjezdana Misimovića osobno na prijateljskoj utakmici Njemačka – BiH. Vjerujemo da će učenici OŠ "Vareš" dati sve od sebe u navijanju za  reprezentaciju BiH u ovoj prijateljskoj utakmici, osobito što je to za sve njih jedan veliki i nezaboravan doživljaj.
Svakako treba napomenuti da će naši osnovci predati i prigodne izvorne vareške darove – statua vareškog livca, potkovana jaja iz oćevačkih majdana i domaći med obitelji Andrić iz Tribije predstavnicima firme Fonic koja je sponzor putovanja. Poduzeće Profitex je osnovcima darovalo platno na kojemu su uradili transparent s natpisom OSNOVNA ŠKOLA VAREŠ, koji će im poslužiti za navijanje na utakmici uz brojne bh. zastave.
Povratak u Vareš očekuje se u večernjim satima u petak 04.lipnja.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3607

Jučer 7940

Ovaj Tjedan 45651

Ovaj Mjesec 32356

Ukupno 14040310

Currently are 214 guests and no members online