Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest o polaganju energetskih i optičkih kabela

23 Ruj 2022
1024 times

Budući da privredno društvo Eastern Mining d.o.o. u skladu sa svojom poslovnom praksom naglasak

stavlja na suradnju sa lokalnom zajednicom i transparentan odnos, ovim putem želimo da vas obavijestimo da će se u narednom razdoblju na dionici puta od Vareš Majdana do jezera Smreka, ulicom Pruga, regionalnim putem Vareš – Pogar, zatim Pogar – Igrišta – LOT 1 početi sa iskopom kanala za polaganje energetskih i optičkih kablova.

Iskop će se vršiti pored puta gdje je to moguće, a gdje uvjeti ne budu dozvoljavali isto, vršti će se isijecanje asfalta. Predviđene dimenzije kanala će bit 0,4mX1m, na dijelu ute gdje nema asfalta, a gdje je asfalt postojeći dimenzije kanala će bit 0,2mX1m, dok će se prolazak ispod putova vršiti probijanjem.

Po završetku radova, zahvaćene površine bit će vraćene u prvobitno stanje .planirani rok za završetak radova je 60 dana.

Prema dinamici radova nije planirano potpuno obustavljanje prometa izuzev dijelova dionice gdje zbog prirode poslova prometovanje će bit preusmjeravano jednom kolničkom trakom. Planirani radovi izvodit će se po sekcijama koje će bit propisno označene.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i iskazanoj toleranciji stanovnika mjesnih zajednica koje se nalaze na području planiranih radova.

U potpisu obavijesti izvršni direktor Eastern Mininga dr.sc Adnan Teletović.

Last modified on Petak, 23 Rujan 2022 13:09
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4521

Jučer 9541

Ovaj Tjedan 30848

Ovaj Mjesec 121257

Ukupno 13905701

Currently are 227 guests and no members online