Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

JAVNI POZIV NA ZABAVNU ŠKOLU NOGOMETA

02 Kol 2023
1042 times

Neformalna grupa „Teleoptik“ u suradnji sa Omladinkom bankom BiH poziva sve zainteresirane mlade osobe, do 17 godina, s područja općine Vareš da se prijave na „Zabavnu školu nogometa“. 

Škola nogometa će se održati 06.08.2023. godine na stadionu NK VAREŠ u Vareš Majdanu u sklopu projekta kojeg provodi neformalna grupa „Teleoptik“ sa svojim partnerima.   

Zabavna škola u okviru socijalnog aspekta je otvorena za svu djecu i tinejdžere bez obzira na vještine, religiju i rasu te bilo koje druge različitosti, a podrazumijeva čitav niz sportskih aktivnosti i tjelovježbe s loptom i sportskim rekvizitima. Sve aktivnosti sadrže zabavne elemente koje prati obavezna muzika uz koju se obnašaju igre i pokreti.

Kroz projekt, grupa „Teleoptik“ s partnerima želi da mladi uče i ističu sposobnosti kako bi se radilo na stvaranju zdravih interesa i sklapanju prijateljstava. Sama škola nogometa podrazumijeva edukaciju, razvijanje kognitivnih, interpersonalnih, komunikativnih, kreativnih i strukturnih sposobnosti ljudskog tijela.

Prijaviti se možete, kao i saznati više informacija, kod člana UO NK Vareš gospodina Mehe Imamagića u restoranu „Šećerka“ ili putem facebook stranice NK Vareš.            

Naše aktivnosti podržane su kroz projekt „Zabavna škola nogometa“ koje financira Omladinska Banka BiH s lokalnim partnerima NK Vareš, Restoran Šećerka i radio Bobovac.



Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1388

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 1388

Ovaj Mjesec 211603

Ukupno 13996047

Currently are 188 guests and no members online