Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Radionice za učenje - rezime

10 Tra 2016
8009 times

Volonteri Udruženja za prevenciju ovisnosti „Narko NE“ tijekom drugog polugodišta školske 2009./2010. godine za učenike svih 6. razreda Osnovnih

škola Vareš i Vareš Majdan organizirali su i realizirali projekt „Radionice za učenje“. Riječ je o projektu za učenike koji su željeli poboljšati školski uspjeh u nekom nastavnom predmetu, a kroz projekt se koristila metoda „pametnog učenja“ i pozitivnog pristupa učenju, te individualni i grupni rad. Kroz igru i socijalne aktivnosti među osnovcima kojima je bila potrebna pomoć pri učenju i srednjoškolcima – volonterima u projektu razvila se opuštena atmosfera, uzajamno povjerenje i motivacija za učenje. Kroz projekt je bilo obuhvaćeno 30-ak osnovaca, učenika 6. razreda osmogodišnjeg i devetogodišnjeg, bosanskog i hrvatskog nastavnog plana i programa. S njima je radilo 14 volontera, učenika MSŠ Nordbat 2 iz Vareša.  Projekt koordinatorica bila je Ines Kabula iz Sarajeva, a lokalna koordinatorica Almedina Sokolar iz Vareša, inače studentica razredne nastave. O svojim aktivnostima na navedenom projektu i ostvarenim ciljevima u programu radio Bobovca govorile su koordinatorica projekta Almedina Sokolar i volonterke Kristina Kolaković i Jana Šoljak. Ovo je svakako pohvalan projekt Udruženja Narko NE, te ujedno i poziv svim vareškim srednjoškolcima da se uključe u volonterski rad navedenog udruženja, te tako daju svoj doprinos u razvoju lokalne zajednice i poboljšanju kvalitete života svih generacija.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6499

Jučer 8551

Ovaj Tjedan 40603

Ovaj Mjesec 27308

Ukupno 14035262

Currently are 137 guests and no members online